work

Comcast Innovation Lab

Rapidly expanding from their existing space into the second floor of an adjacent building, Comcast’s innovation and development center is designed to build products that change how people connect to entertainment and information.

​ We worked together to create a space that reflected a new vision for the future of the Silicon Valley location - private offices were pulled off the windows, interactive collaborative zones anchor neighborhoods, and a uniquely curated spaces provide highly functional space for the development teams.

COMCAST

LOCATION
sunnyvale, california
SIZE
36,000 SF
SCOPE
architecture
interior design
furniture design
environmental graphics
AWARDS
LEED Gold
Shaw Design...Is Award, 2014

​ It is important that each of our floors possess their own identity while clearly reflecting the Comcast brand. The attention to detail and the subtle design touches make this space feel timeless. ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​

RUTH DAWSON, SENIOR VICE PRESIDENT, COMCAST INNOVATION LABS

Transitioning from exterior private offices into interior private offices allowed individual workstations to be organized along the windows, maximizing daylight for staff.

Semi-private, glass-enclosed lounges break up the open office into smaller more intimate neighborhoods. Each floor has a signature color and unique design. Varied materiality and rich textures define the office landscape.

Discover a timeless space that reflects your brand.

do you love it?

we think you might like these stories too

Comcast Innovation Lab

Project Details +

Project Details -

LOCATION

sunnyvale, california

SIZE

36,000 SF (lobby)

SCOPE

architecture
interior design
furniture design
environmental graphics

AWARDS

LEED Gold

Shaw Design...Is Award, 2014

Rapidly expanding from their existing space into the second floor of an adjacent building, Comcast’s innovation and development center is designed to build products that change how people connect to entertainment and information.

We worked together to create a space that reflected a new vision for the future of the Silicon Valley location - private offices were pulled off the windows, interactive collaborative zones anchor neighborhoods, and a uniquely curated spaces provide highly functional space for the development teams.

/​ It is important that each of our floors possess their own identity while clearly reflecting the Comcast brand. The attention to detail and the subtle design touches make this space feel timeless. /​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​

RUTH DAWSON, SENIOR VICE PRESIDENT, COMCAST INNOVATION LABS

Transitioning from exterior private offices into interior private offices allowed individual workstations to be organized along the windows, maximizing daylight for staff.

Semi-private, glass-enclosed lounges break up the open office into smaller more intimate neighborhoods. Each floor has a signature color and unique design. Varied materiality and rich textures define the office landscape.

Discover a timeless space that reflects your brand.

Do you love it?

We think you might like these stories too.

SF

415.525.9179

435 JACKSON STREET

SAN FRANCISCO, CA 94111

LA

310.343.5856

2633 FAIRFAX AVENUE

CULVER CITY, CA 90232

DENVER

720.370.1618

1800 WAZEE STREET, SUITE 363
DENVER, CO 80202

© 2020 BLITZ

SF

415.525.9179

435 JACKSON STREET

SAN FRANCISCO, CA 94111

LA

310.343.5856

2633 FAIRFAX AVENUE

CULVER CITY, CA 90232

DENVER

720.370.1618

1800 WAZEE STREET, SUITE 363

DENVER, CO 80202

© 2020 BLITZ